نوشته شده توسط : منتظر المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
خبرگزاری تسنیم: تکاوران نیروی دریایی ارتش، حملات پیاپی دزدان دریایی به یک فروند کشتی تجاری ایرانی را درخلیج عدن ناکام گذاشتند.به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، تکاوران نیروی دریایی ارتش در قالب تیم اسکورت کشتیهای تجاری و نفتکش جمهوری اسلامی ایران در آبهای آزاد و بینالمللی بامداد امروز در خلیج عدن هنگامی که پنج فروند قایق دزدان دریایی قصد نزدیک شدن و تعرض به کشتی تجاری ایرانی را داشتند با حضور بهموقع و اجرای آتش پرحجم، دزدان دریایی را فراری دادند.
در ادامه و با گذشت سه ساعت بار دیگر دزدان دریایی تجدید قوا کردند و تعداد قایقهای خود را به 11 فروند افزایش دادند، اما اینبار هم با واکنش سریع دلاور مردان نیروی دریایی ارتش مواجه شدند و پا به فرار گذاشتند. هم اکنون سی و چهارمین ناوگان اطلاعاتی - عملیاتی نیروی دریایی ارتش شامل ناو لجستیک بوشهر و ناوشکن البرز که اواسط فروردین ماه امسال برای تأمین امنیت خطوط مواصلاتی کشتیرانی ایران و حراست از منافع جمهوری اسلامی در آبهای آزاد عازم مأموریت برونمرزی در دریای عمان، شمال اقیانوس هند، منطقه خلیج عدن و تنگه باب المندب شده بود، مسیر بازگشت به کشور را در دریای عمان طی میکند. این ناو گروه در طول مأموریت خود توانست طی پنج مرحله رویارویی مستقیم با تروریسم دریایی مانع از کوچکترین تعرض به کشتیهای تجاری و نفتکش ایرانی شود. تاکنون حدود دو هزار و 700 کشتی تجاری و نفتکش ایرانی بهوسیله ناوگروههای نیروی دریایی ارتش به سلامت اسکورت شده و 287 درگیری مستقیم نیز با دزدان دریایی به ثبت رسیده است.
:: بازدید از این مطلب : 203 نوشته شده توسط : منتظر المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
وی با بیان اینکه برنامههای این نهاد باید با اساسنامه جدید ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب منطبق شود، گفت: تحول در کمیته امداد نفی عملکرد گذشته نیست و این نهاد در سالهای گذشته کارنامه موفقی داشته است.
فتاح گفت: فقرا و محرومان در همه عرصهها پشتیبان و در صف نخست حمایت از انقلاب و نظام بودهاند و شایسته نیست که آنها همچنان در فقر و محرومیت به سر برند و ما همه در مقابل مشکلات این قشر مسئولیم.
وی ریشهکنی فقر و محرومیت را نیازمند عزمی ملی دانست و بر استفاده از تمامی ظرفیتهای موجود کشور و پشتیبانی قوای سهگانه تاکید کرد.
رئیس کمیته امداد با اشاره به تعامل و همکاری مناسب این نهاد با وزارت رفاه و تامین اجتماعی، افزود: از تفکیک وظایف کمیته امداد و سازمان بهزیستی از طریق قانونگذار استقبال میکنیم.
فتاح ضمانت بانکی را از دیگر مشکلات مددجویان این نهاد عنوان کرد و گفت: در حالیکه افرادی وامهای کلان از بانکها دریافت کردهاند و حاضر به باز پس دادن آن نیستند مددجویان کمیته امداد برای دریافت وامهای چند میلیونی با مشکل ضمانت مواجه هستند.
رئیس کمیته امداد توجه به اشتغال و توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت را اولویت اصلی کمیته امداد اعلام و تصریح کرد: تامین مسکن، توجه به مسائل فرهنگی را براساس اصول ارزشی و انقلابی، بیمه درمانی و ازدواج از دیگر اولویتهای این نهاد است.
نمایندگان مجلس نیز در این نشست ضمن اعلام آمادگی جهت تصویب قوانینی در جهت ریشهکنی فقر و محرومیت، بر توجه به ایجاد اشتغال پایدار، مسکن نیازمندان، توزیع عادلانه یارانهها ، حمایت از تولیدکنندگان فرش در روستاها، ترویج فرهنگ وقف، توجه به مسئله فقر زنان در کشور، راهاندازی بانک قرض الحسنه، توجه به مشاغل خانگی و روستایی و تقویتبخش نظارتی کمیته امداد تاکید کردند.
خبرگزاری فارس ـ سجاد اسلامیان: این روزها واژه ترکیبی «منافع ملی»، یکی از واژگانی است که بیش از هر زمان دیگری در افواه مردم و مسئولان کشور میچرخد چراکه این روزها در آستانه توافقات هستهای نوع و نحوه تامین «منافع ملی» از اهمیت بالایی برخوردار شده است.
اما این روزها از میان دو کلمه «منافع» و «ملی» بیشتر به کلمه «منافع» پرداخته میشود که البته ضروری است چون این روزها نکته حیاتی آن است که به چه روشی میتوان این «منافع» را تامین کرد.
اما از طرف دیگر کلمه «ملی» در ترکیبواژه «منافع ملی» برای بسیاری تنها یک مضافالیه زاید برمنافع است که اهمیت آنچنانی ندارد.
برخی این روزها چون ایام فتنه 88، اگر مردمی از شهرهای بزرگ تا شهرهای کوچک و روستاهای کشور پای فیلمهای هستهای عمار از مسائل هستهای آگاه شوند و درباره مذاکرات اظهارنظر کنند یا تظاهرات کنند میگویند این افراد حق ندارند در این باره سخن بگویند.
حتی معتقدند نباید اجازه داده شود که عدهای هنرمند در این باره اظهار نظر کنند و بهتر است به کار فرهنگی و هنریشان بپردازند چراکه به گفته یک سایت «کارشناس برای نقد مذاکرات به اندازه کافی هست، شما به بازی بپردازید!»
این دقیقا اتفاقی است که برای هنرمندانی افتاده است که علاوه بر حمایت از تیم مذاکرات هستهای تنها و تنها بر منافع ملیشان تاکید کرده و سخن میگویند اما عدهای همین را برنمیتابند.
مرضیه برومند میگوید: غیرت من اجازه نمیدهد خارجیها از مراکز نظامیمان بازرسی کنند؛ جلیل سامان میگوید: نگرانم که مساله هستهای تنها بهانهای برای غرب باشد؛ پوران درخشنده میگوید: بازرسی غربیها از مراکز نظامی توهین به غرور و حیثیت ملی است و امین زندگانی میگوید: هیچ کشوری حاضر نمیشود کسی از مراکز نظامیاش بازدید کند.
در حقیقت کلمه «ملی» در واژه ترکیبی «منافع ملی» به معنای آن است که ملت صاحب این منافع است و این ملت است که نوع «منافع ملی» را تعیین میکند.
به معنا دیگر این ملت اعم از شهری و روستایی و هنرمند هستند که اگرچه نمایندگانی تعیین کردهاند که با روشهای مناسب از منافع آنها حفاظت و تامین کنند اما همین ملت هستند که ماهیت منافع و حدود و ثغور آن را تعیین میکنند.
اما گویا عدهای برای ملت این حق را قائل نیستند و معتقدند تعیین حدود و ثغور «منافع ملی» در اختیار بخشی خاصی است که تنها و تنها آنها میتوانند در این باره اظهار نظر کنند که عملا این تفکر به معنای تخصص زدن به «منافع ملی» است که آن را تبدیل به «منافع خصوصی» میکند.
به نظر میرسد این همان رفتاری است که پس از سخنان مقام معظم رهبری صورت گرفت؛ سخنانی در جمع مداحان اهلبیت(ع) در تاریخ 20 فروردین مبنی بر اینکه «... من به خود مسئولین هم این را گفتهام همین چند روز؛ مسئولین باید بیایند مردم را و بخصوص نخبگان را از جزئیّات و واقعیّات مطّلع کنند؛ ما چیز محرمانه نداریم...»
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
متن دلخواه شما
|
|